• Annemiek van der Vorm
  • Annemiek van der Vorm
  • Annemiek van der Vorm
  • Annemiek van der Vorm
  • Annemiek van der Vorm
  • Annemiek van der Vorm
  • Annemiek van der Vorm

Annemiek (1981) begon met paardrijden op haar 9e. Haar ouders hadden op de Stoofdijk in Dinteloord paardensportstal “De Margaretha Hoeve”. Van dit bedrijf heeft Annemiek nu nog drie dressuurpaarden en haar broers hebben nog een aantal springpaarden overgenomen.

In 1994 mocht Annemiek met haar tweede dressuurpony Navelino deelnemen aan een Europees kampioenschap te Achselschwang (Duitsland).
Na haar ponytijd, reed ze meerdere paarden naar het Z, waaronder het voormalige springpaard Incredible. Met deze hengst behaalde Annemiek bij de Junioren en Young Riders tweemaal Europees teamzilver, driemaal teamgoud en individueel tweemaal zilver bij de Young Riders. In 2001 werd Annemiek verkozen tot Rabobank Talent van het jaar.

Na haar studie HBO Officemanagement afgerond te hebben, vertrok Annemiek in 2002 met Incredible voor anderhalf jaar naar Schenefeld (Hamburg, Duitsland).
Hier trainde zij paarden voor de heer Koschel en bracht zij Incredible uit op diverse “S” wedstrijden (Lichte Tour niveau).
In 2004 is ze anderhalf jaar werkzaam geweest voor Stall Kasselmann te Hagen a.T.W. Zij leidde jonge paarden op voor commerciële doeleinden en deed hier meerdere internationale contacten op. Op verzoek van de familie Kasselmann is Annemiek naar onder andere Peking (China) en Seoul (Zuid- Korea) geweest om daar training te geven.
Bovendien kreeg ze in 2005 door tien keer een “S” proef te winnen haar “Goldenes Reiterabzeichnen”. Een document en gouden speld wat in Duitsland veel aanzien heeft.

In 2006 kreeg Annemiek een aanbod in Nederland en heeft ze anderhalf jaar voor stal de Watermolen van Jan Greve gewerkt. Hier had zij onder andere de beschikking over de KWPN goedgekeurde hengten Scandic en Wilawander.
Tijdens deze periode heeft ze ook een aantal maanden voor de familie Nijhof gereden. Hier had ze onder andere de KWPN goedgekeurde hengsten Johnson, Dayano en Sandreo te rijden. In 2007 eindigde de dressuurstal van de heer Greve te Haaksbergen en Scandic doet het nu geweldig onder Patrick Kittel.

Haar Incredible werd zijn laatste vijf sportieve jaren door Michelle van Lanen uitgebracht op lichte tour en Young Riders niveau. Tijdens de Europese kampioenschappen in 2009 te Ermelo is Incredible gehuldigd. Hij was toen namelijk het paard dat het meest aantal keren aan een Europees kampioenschap dressuur heeft deelgenomen! Nu staat Incredible weer in West Brabant om te genieten van zijn oude dag.

In de zomer van 2007 heeft Annemiek ervoor gekozen om niet meer fulltime professioneel amazone te zijn.
Nu is zij drie dagen werkzaam op een “headhunterkantoor” te Rotterdam en is haar eigen bureau in officemanagement en het organiseren van evenementen begonnen. Zij is inzetbaar voor: sportsecretariaten, sponsorwerving, coördinatie en organisatie van totale evenementen. Tevens voor secretariële - en managementfuncties in het bedrijfsleven. Zij is representatief, spreekt haar talen goed en is zeer gemotiveerd.

Nieuws

19 november zal er bij manege De Prinsenstad de selectie voor het NK dressuur en Jumping Amsterdam plaatsvinden!

26 tot en met 29 oktober zal Annemiek verantwoordelijk zijn voor het internationale jeugdconcours bij Hippisch Centrum Exloo.

7 tot en met 10 september was Annemiek verantwoordelijk voor het sport spring secretariaat tijdens Outdoor Brabant te Breda.

30 juli organiseerde Annemiek een subtop wedstrijd in Delft bij manege De Prinsenstad.

14 tot en met 16 juli was Annemiek werkzaam tijdens het Nederlands Kampioenschap dressuur in Ermelo.

28 juni tot en met 2 juli was Annemiek verantwoordelijk voor het sport secretariaat tijdens Outdoor Gelderland.

22 tot en met 25 juni was Annemiek verantwoordelijk voor het gehele dressuur CDIO5* secretariaat tijdens het CHIO Rotterdam.

9 juni organiseerde Annemiek samen met Manege de Prinsenstad een subtop wedstrijd van ZZ Zwaar tot en met Grand Prix tijdens het voorjaarsconcours in Delft, voor uitslagen zie mijnknhs.nl

4 en 5 juni waren de voorselecties van de CHIO Zuid Holland cup op het CHIO terrein.

17 tot en met 21 mei was Annemiek werkzaam tijdens Jumping Tubbergen op het sportsecretariaat.

1 mei is het eerste veuelentje van Barridore geboren: Moonlight! Zij is een dochter van Totilas x Landtänzer x Nimmerdor x Ladykiller.

9 april organiseerde Annemiek een subtopwedstrijd in Ermelo voor uitslagen, zie mijnknhs.nl

 

 

 

 

 

 

Annemiek was verantwoordelijke van het sportsecretariaat in de Lier (BEL) CDI3*, CDIU25, CDIP, CDIJ, CDIY van 1 tot en met 5 maart jl.

22 januari en 12 maart organiseerde Annemiek een subtop wedstrijd in Ermelo, voor informatie zie www.mijnknhs.nl

7 tot en met 11 december was Annemiek mede verantwoordelijk voor sportsecretariaat tijden Jumping de Achterhoek!

6 november organiseerde Annemiek een subtop wedstrijd op Manege de Prinsenstad, een selectie voor Jumping Amsterdam! www.mijnknhs.nl voor uitslagen.

8 oktober was Annemiek projectcoördinator van de Grand Prix Sale in Hamburg een grote veiling voor dravers.

18 september was er een subtopwedstrijd in Ermelo, uitslagen zie mijnknhs.nl

 

 

Annemiek van der Vorm